WELKOM

Welkom jij. Jij mooi mens. Jij die van kinds af aan het gevoel had er niet helemaal bij te horen. Dat er iets miste of iets niet klopte. Welkom zoeker. Welkom ziel die zo intens verlangt naar een blijvend gevoel van thuis zijn. Een rotsvaste veilige basis. Wetende wat jouw unieke plek is op planeet aarde.

Ook welkom aan degenen die hun plek hebben gevonden. Welkom jij lichtwerker die nu anderen de weg wijst. Welkom vrijheidsstrijder. Welkom ondernemer die bergen verzet en wonderen verricht en zo nu en dan rust, steun en verbinding zoekt.

Ik hoop dat je je hier thuis voelt

Mijn naam is Stephanie en ik heb, net als jij, een hele weg afgelegd om hier te komen. Ik heb ervoor gekozen hier op aarde te zijn om mensen die ‘ready’ zijn te helpen voor altijd thuis te komen. Thuis bij zichzelf. Op planeet aarde. In verbinding met het hogere én met beide benen op de grond. Zodat je een prachtige brug kunt zijn. En de universele kennis, liefde en energie toe kunt passen in een prachtig aards leven. Een leven dat bij jou past. Zoals voor jou bedoeld is.

Hulp op jouw pad

Op mijn pagina’s van Facebook, Instagram, de blog en youtube vind je veel gratis inspiratie en inzichten die je kunnen helpen op jouw journey home.

Op de ‘about me‘ pagina op de website kom je meer over mijn achtergrond te weten.

Wil je mij schrijven? Kijk bij ‘Dear Stephanie‘.

Wil je mij spreken? Kijk bij ‘Soul Sessions‘.

Wil je mij boeken om te spreken voor jouw publiek? Kijk bij ‘Stories on Stage‘.

Goed om te weten

Goed om te weten bij het doorspitten van deze website is dat je teksten tegen zult komen in het Engels én in het Nederlands. Ik woon in Portugal en vind het belangrijk dat mijn landgenoten ook toegang hebben tot de informatie die ik deel. Sommige stukken vloeiden er echter in het Nederlands makkelijker uit dan in het Engels. Soms vertaal ik deze. Soms niet.

Zowel mijn Nederlands als mijn Engels zijn niet foutloos. Ik heb altijd wat moeite gehad met spelling. Hopelijk doet dat niets af aan de boodschappen die overgebracht worden. Mocht je ergens een spellingsfout tegen komen, dan waardeer ik het altijd als je het mij wilt melden. Mijn email adres is stephanie [at] stephaniewaasdorp.com

Bedankt en schroom vooral niet om contact met mij op te nemen.

Let’s walk each other home

Stephanie

Psst… en hier is mijn gratis cadeautje voor jou (in het Engels). Het is belangrijk. Het gaat over purpose.